Twoja Podstawowa Babeczka Czekoladowa (Wegańska)
Przepis Twoja podstawowa babeczka czekoladowa (wegańska) jest gotowa w około 35 minut i zdecydowanie jest wybitnym wegańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 157 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jeśli masz kakao w proszku, ocet jabłkowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Podstawowa (Wegańska) Babeczka Czekoladowa, Nie mogę uwierzyć, że to wegańska babeczka czekoladowa, oraz Basic Cupcake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.Wyłożyć patelnię na muffinki z wkładkami do babeczek.
Wymieszać mleko sojowe i ocet w dużej misce. Odstawić na kilka minut, aby skrzepnąć.
Dodaj cukier, olej, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z migdałów do mieszanki mleka sojowego. Beat till foamy.In w osobnej misce przesiać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Dodać 2 partie do mokrych składników. Ubijaj, aż nie pozostaną żadne duże grudki (kilka małych grudek jest w porządku).
Wlać do wkładek, wypełniając trzy czwarte drogi.
Piec 18 do 20 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Przenieś do regału chłodzącego i całkowicie ostudź.Mróz z polewą czekoladowo-Musową.