Twarożkowy Placek Brownie
Przepis Cream Cheese Brownie Pie może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 471 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, cukier, gotową do użycia skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Najfajniejsze Ciasto Brownie, oraz Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotuj skorupę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, za pomocą 9-calowej płyty pie. Beat twarogu, 1/4 szklanki cukru i 1 jajko w średniej misce, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Mikrofalówka 6 kwadratów półsłodkiej czekolady i masła w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 2 min. lub do roztopienia masła; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia czekolady.
Dodać 2/3 szklanki cukru; dobrze wymieszać. Zmiksować pozostałe jajka i wanilię. Wymieszać z mąką, aż do dobrze wymieszanego.
Rozłóż połowę ciasta brownie do skorupy. Dokładnie rozprowadzić mieszaninę serek na ciasto brownie w skorupie; przykryć pozostałą ciasto brownie.
Piec 45 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie z okruchami. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Mżawka z roztopionymi czekoladkami.