Twarożkowe Brownies
Twarożkowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 103 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Mieszanka Betty supreme original brownie mix, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Twarożkowe Brownies, Twarożkowe Brownies, oraz Twarożkowe Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. W średniej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż gładka.
Dodaj jajko i wanilię; ubijaj, aż dobrze się wymieszasz. Odstawić.
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.
Rozłóż trzy czwarte ciasta na patelni. Napełnianie łyżką łyżki równomiernie na ciasto. Łyżka pozostałego ciasta nad nadzieniem.
Przeciąć mieszaninę kilka razy nożem do marmurkowego wzoru.
Posypać kawałkami czekolady.
Piec 33 do 37 minut lub aż wykałaczka włożona w brownie 1 cal od strony patelni wychodzi prawie czyste. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku brownies pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.