Twarożek brûlée z malinami
Brûlée z twarogiem z malinami może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Mieszanka mocno brązowego cukru, malin, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miód Crème Brûlée z malinami, Waniliowy Crème Brûlée z malinami, oraz Ciasto waniliowo-maślane z malinami i lukrem pomarańczowo-serowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w górnej części podwójnego kotła; dobrze wymieszaj. Gotować na wolnym ogniu wody 4 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając trzepaczką.
Zdjąć z ognia; dodać wanilii i serek śmietankowy, mieszając, aż będzie gładka. Delikatnie złożyć maliny.
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki sera do każdego z 8 (6-uncji) ramekins lub budyniu filiżanek. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką brązowego cukru.
Umieść ramekins na blasze do pieczenia; broil 1 minutę lub do roztopienia cukru.