Need a pescatariańskie danie główne? Tuńczyk, świeża Mozzarella, i bazylia Pizza może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, oliwę z oliwek plus dodatkowe, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Świeża pizza z Mozzarellanem i bazylią, Świeża pizza z Mozzarellanem i bazylią, oraz Świeża Mozzarella, bazylia i pizza z kiełbasą z kurczaka.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozwałkuj ciasto francuskie na mące do 11-calowego kwadratu. Używając miski 4 1/2 cala jako prowadnicy, wyciąć 4 rundy z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Przenieś ciasto do dużej nieczystej blachy do pieczenia, rozstaw od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Umieść kolejną blachę do pieczenia na szczytach ciasta, aby lekko ją zważyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec, aż ciasto będzie złoto brązowy i pieczone przez, o 20 protokół. Odkryć ciasto i ostudzić całkowicie. Czy ciasto z wyprzedzeniem może być wykonane 6 godzin wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Odstawić w temperaturze pokojowej.Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Rozgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj zieloną cebulę; smażyć do miękkości, ale nie Brązowy, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
9
Zdjąć z ognia. Podziel zieloną cebulę między ciasto rund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
10
Tuńczyka lekko posmarować oliwą z oliwek; posypać solą i pieprzem. Na przemian 3 plasterki tuńczyka, 3 plasterki mozzarelli i 3 liście bazylii w koncentrycznych kręgach, lekko nakładające się, na szczycie zielonej cebuli na każdej rundzie ciasta. Pomidory, oliwki i plastry rzodkiewki rozrzucić na każdym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Mandarynki, Każda
11
Każdy z nich posypać imbirem i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
12
Piec tylko do tuńczyka jest nieprzezroczyste wokół krawędzi, ale nadal półprzezroczyste w centrum, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Przenieś na talerze.Z pizzą nalej ros. Wypróbuj Domaine Le Galantin 2006 Bandol Ros (17 USD), który ma aromaty owoców pestkowych, minerałów i płatków róży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Darioush Signature Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.