Tuńczyk zapiekany Bolo z kremową białą fasolą i winem Rioja Vinaigrette
Marynowany tuńczyk Bolo z kremową białą fasolą i winem Rioja Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,34 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 963 kalorie, 65g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, szalotki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Szaszłyk jagnięcy z pikantnym granatem-Rioja czerwone wino Vinaigrette i miętowo-migdałowy smak, PERUWIAŃSKA FASOLA BIAŁA Z MARYNOWANYM MARYNOWANYM TUŃCZYKIEM, oraz Steki z polędwicy wołowej z pieczarkami i czerwonym winem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić vinaigrette: w średnim niereaktywnym rondlu na dużym ogniu, zmniejszyć wino do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Umieść w blenderze z octem, musztardą i miodem i zmiksuj do połączenia. Przy włączonym silniku powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Może być przechowywany w lodówce do 2 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W misce umieścić ciepłą fasolę, dodać szalotki i śmietanę i zacieru, aż będzie gładka. Złożyć szałwię i doprawić solą i pieprzem.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać olej w patelni nonstick. Tuńczyka doprawić solą i pieprzem do smaku. Zapiekać z każdej strony przez 1 do 2 minut, aby uzyskać rzadką doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Mandarynki, Każda
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Podawać z puree z białej fasoli i winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.