Tuńczyk Z Grilla Z Podwójnym Sezamem
Podwójny Sezam Grillowany tuńczyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,1 USD za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 287 kalorii, 41g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka steków z tuńczyka, olej chili, zielona cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany Tuńczyk z makaronem sezamowym, Grillowane Steki Sezamowo-Pomarańczowe Z Tuńczykiem, oraz Sezamowy tuńczyk & awokado z pikantnym makaronem z cukinią sezamową.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj tuńczyka; uszczelnić i odstawić 10 minut, obracając worek od czasu do czasu.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wyjąć tuńczyka z worka; wyrzucić marynatę.
Dodaj tuńczyka na patelnię; gotować przez 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness, obracając raz.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.