Tuńczyk Z Grilla
Grillowany Tunan to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 566 kalorii. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rukoli, rolki, jamajskie jerk przyprawy i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowany Tuńczyk z grillowanym Ratatouille kuskus i Dekonstruowanym Pesto, Tuńczyk Z Grilla, oraz Tuńczyk Z Grilla.
Instrukcje
Podczas gotowania ziemniaków podgrzej patelnię grillową lub grillową na średnim ogniu.
Filety z tuńczyka posypać z obu stron przyprawą, następnie gotować przez 6 minut, obracając raz, dla średnio ugotowanej ryby.
Sos tatarski rozprowadzić na otwartych podzielonych rolkach. Ułóż rukolę na dolnych połówkach, a wierzch z tuńczykiem i pomidorami.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.