Tuńczyk w zapiekance ze słomy

Tuńczyk w zapiekance ze słomy
Tunan w zapiekance ze słomy to bezglutenowe i pescatarian przepis z 4 porcjami. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 253 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka albacore tunan w wodzie, skondensowany krem z zupy grzybowej, łodygi i kawałki grzybów oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, który jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka Serowo-Szpinakowa, Przepis na ziemniaki ze słomy (kwietniowe ziemniaki ze słomy rozmarynowej z Lem, oraz Zapiekanka z owoców morza lub pyszna zapiekanka z tuńczyka.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj zupę i mleko, aż się zmiksują. Dodaj tuńczyka, grzyby, warzywa i 1-1/2 szklanki paluszków ziemniaczanych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki ZiemniaczanePaluszki Ziemniaczane
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Posyp pozostałymi ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
5
Piec 5-10 minut dłużej lub do momentu, gdy szampan i ziemniaki będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane

Pinot Noir, Merlot i różowe wino to świetny wybór na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir
Restauracje w pobliżu Jimmy John ' s Vin De Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i winiarza Kenny ' ego Likitprakonga.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn