Tuńczyk topi się z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz awokado, musztarda dijon, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tuńczyk Z Awokado Topi Się, Obwarzanek Z Tuńczyka Z Awokado Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce, dobrze mieszając, aby płaszcz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieścić sok w małej misce. Obrać, posiekać i posiekać awokado.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Tinga Rio Reserve Merlot z 4.8 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.