Tuńczyk topi się z awokado
Tuńczyk topi się z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.05 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz awokado, musztarda dijon, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Tuńczyk Z Awokado Topi Się, Obwarzanek Z Tuńczyka Z Awokado Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Połącz pierwsze 6 składników w średniej misce, dobrze mieszając, aby płaszcz.
Umieścić sok w małej misce. Obrać, posiekać i posiekać awokado.
Dodać awokado do soku; wrzucić.
Dodaj mieszaninę awokado i pomidory do mieszanki tuńczyka; wrzucić dobrze połączyć.
Posypać ser równomiernie na pokrojone boki chleba, i dusić przez 3 minuty lub aż ser jest bąbelkowy.
Na każdym z 4 talerzy umieść 1 kromkę chleba, ser do góry, a mieszaninę tuńczyka podziel równomiernie między kromki chleba.
Zrównoważony wybór: stały biały tuńczyk to albacore, najbardziej zrównoważony wybór wśród odmian tuńczyka.