Tuńczyk Topi Się
Tuńczyk topi się to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 27g białka, oraz 32G tłuszczu. Jeśli masz plusk sok z ogórków, sól i pieprz, waga tuńczyka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć całe jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fon-Tuńczyk Topi, Tuńczyk Topi Się, oraz My Take On Tuna Melts dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz tuńczyka z cebulą, papryka, jalapeno, jajka i gerkins. Wymieszać z majonezem, Dijon i sokiem z ogórków.
Dodać sól i pieprz. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby; pamiętaj, aby nie undersalt.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Ułóż połówki angielskich muffinów na dużym arkuszu ciasteczek.
Umieścić dużą łyżkę sałatki z tuńczyka na każdej z dwunastu połówek angielskich muffinów. Użyj łyżki do rozłożenia/spłaszczenia. Włożyć patelnię do piekarnika na pięć minut, następnie na krótko wyjąć i położyć plasterek sera na każdej babeczce. Wróć do piekarnika i włącz brojlery. Obserwuj uważnie, aby uniknąć palenia; piec, aż ser się rozpuści i będzie bąbelkowy.
Wyjąć z piekarnika i podawać natychmiast.