Tuńczyk, Szparagi I Nowa Sałatka Ziemniaczana Ze Szczypiorkiem Vinaigrette I
Tuńczyk, szparagi i Nowa Sałatka ziemniaczana ze szczypiorkiem Vinaigrette jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 696 kalorii, 25g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj na twardo, importowanego tuńczyka, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Sałatka z tuńczyka, szparagów i nowych ziemniaków ze szczypiorkiem Vinaigrette i smażonymi kaparami, Sałatka z makaronem ziemniaczanym i zieloną fasolką ze szczypiorkiem-Dijon Vinaigrette, oraz Sałatka z pieczonych nowych ziemniaków, szparagów i ciecierzycy z bazylią cytrynową Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Puree pierwsze 5 składników w blenderze, aż będzie gładka. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj olej roślinny, a następnie oliwę z oliwek. Doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.Gotować szparagi w dużej patelni wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Roślinny
Szparagi
Oliwa Z Oliwek
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
2
Przełóż szparagi do patelni o wymiarach 13x9x2 cali z lodowatą wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Szparagi odcedzić i osuszyć. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 8 godzin wcześniej. Owiń w ręczniki papierowe, a następnie plastikowe i schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
4
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby pokryć ziemniaki o 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
6
Posypać solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, 10 do 15 minut, w zależności od wielkości ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sól
7
Odcedzić; ostudzić 5 minut.
8
Miejsce w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dodaj 1/4 szklanki vinaigrette; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
10
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Dodać kapary i smażyć, aż kapary będą chrupiące i otwarte jak kwiaty, często mieszając, 45 do 60 sekund. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść kapary Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć. Czy z wyprzedzeniem ziemniaki i kapary mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Kapary
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
12
Odstawić w temperaturze pokojowej.
13
Szparagi umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Dodać 2 łyżki winegret i wrzucić do herbu. Wrzucić ziemniaki ponownie płaszcz, dodając 1 więcej łyżki winegret, jeśli suche.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Ziemniak
15
Umieścić Zielenie i rzodkiewki w innej dużej misce. Wrzucić tyle vinaigrette do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Rzodkiewka
Zieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
16
Na dużym talerzu rozłóż zieleninę i rzodkiewkę. Ułóż ziemniaki, szparagi, jajka i tuńczyka na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi
Ziemniak
Rzodkiewka
Zieloni
Pieprz Arbolowy
Jajko
Tuńczyk
17
Skropić trochę vinaigrette nad tuńczykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Tuńczyk
18
W razie potrzeby posypać smażonymi kaparami i szczypiorkiem.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.