Tuńczyk Mac i ser Piec
Tuńczyk Mac i ser piec może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. To danie główne ma 256 kalorii, 15g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis pescatarian serwuje 8 i kosztuje 1,66 zł za porcję. Przynosi ci smak domu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka skondensowanego kremu z zupy grzybowej, pakowanego w wodę tuńczyka, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest solidny. Easy Tuna Mac N ' Cheese, Mac&Cheese Z Tuńczykiem I Pomidorem, oraz Mac&Cheese Z Tuńczykiem I Pomidorem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Przygotuj makaron i ser zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Dodaj tuńczyka, zupę, mleko, groszek, grzyby i połowę smażonej cebuli.
Umieść w natłuszczonym 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w 325° przez 25 minut.
Posyp pozostałą smażoną cebulą; piec 5 minut dłużej lub do podgrzania.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Wino Różane
Pinot Noir, Merlot i różowe wino to świetny wybór na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "mięsiste", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe również ładnie się sparuje, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które możesz spróbować, jest kusza Sonoma Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Kusza Sonoma Pinot Noir]()
Kusza Sonoma Pinot Noir
Postarzany we francuskim Dębie, ten Pinot Noir ma piękny granatowy kolor z aromatami wiśni Bing, czerwonej maliny, przyprawy do pieczenia i subtelnych nut wanilii. Prezentuje bujną miękkość na podniebieniu w połączeniu ze smakami skoncentrowanych czerwonych i niebieskich owoców, z rdzeniem wiśni i ciemnej maliny z fioletowymi fioletowymi nutami ustnymi. Średnio mocny o zrównoważonej kwasowości, która podnosi smaki.