Tuńczyk Imbirowy Z Mżawką Wasabi I Imbirowym Plackiem Kumara
Imbirowy Tuńczyk z mżawką Wasabi i placki imbirowe Kumara mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 34,46 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 196g białka, 108 g tłuszczu, oraz w sumie 2620 kalorii. Jeśli masz wasabi, kolendrę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to Burgery Z Tuńczykiem Z Majonezem Imbirowym Wasabi, Tuńczyk Teriyaki z majonezem Wasabi i marynowanym imbirem, oraz Kiełki pszenicy i imbir, krem Wasabi i babeczki z tuńczykiem Creme Fraiche.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.