Tuńczyk, Fasola Cannellini I Czarne Oliwki

Tuńczyk, Fasola Cannellini I Czarne Oliwki
Tuńczyk, fasola Cannellini i czarne oliwki to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1016 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, oliwki, nie wegetariańskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Fasola Cannellini i tuńczyk, Hiszpańska fasolka cannellini frittata z czarnymi oliwkami i fetą, oraz Stek Z Tuńczyka Z Fasolą Cannellini.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia91
Magazyn