Tuńczyk Bocadillos

Tuńczyk Bocadillos jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $3.85 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 1026 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka importowanego tunanu w oliwie z oliwek, oliwa z oliwek, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk, oraz Tuna Tataki vel Seared Tuna.
Instrukcje
Na patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać cebulę, pory, tymianek i majeranek. Doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 10 protokół.
Dodać cukier, ocet i marchew i gotować, aż płyn odparuje, 5 protokół.
Przenieść do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Do warzyw dodaj tuńczyka i jego olej, rozbijając tuńczyka na duże płatki.
Posmaruj pokrojoną stronę bagietek olejem i lekko tostuj. Przetrzyj pokrojone boki pomidora na bagietkach, pozostawiając dużo miąższu. Łyżka tuńczyka na bagietki, top z piquillos; służyć.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.