Tuscan Kale Caesar Slaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Tuscan Kale Caesar Slaw spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 339 kalorii, 9g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, jajko na twardo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka Cezar z kapustą toskańską, Toskański jarmuż Cezar z grzankami z prosa, oraz Sałatka Kale Caesar + Cezar Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w blenderze; przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. Podczas pracy maszyny powoli dodawaj olej, kropla po kropli, aby uzyskać kremowy opatrunek.
Przełożyć sos do miski i wymieszać w 1/4 szklanki parmezanu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kryj się i wyluzuj. Czy z wyprzedzeniem: opatrunek można wykonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Oddzielić białko od żółtka.
Umieścić białko jaja w sitku o grubych oczkach ustawionym nad miską. Wcisnąć białko przez sitko z tyłu łyżki; skrobać białe od spodu Sitka. Powtórz z żółtkiem, używając czystego sitka i miski. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Miseczki przykryć osobno i schłodzić.
Wrzucić jarmuż i dressing w dużej misce do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z pozostałym 1/4 szklanki parmezanu i przesiać jajka.