Turkey Picadillo
Indyk Picadillo może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, chiles, brązowy cukier, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 38%, co jest raczej złe. Spróbuj Turkey Picadillo, Turkey Picadillo, oraz Turkey Picadillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj posiekanego pomidora i zielone chiles; gotować 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z brązowym cukrem, cynamonem, kminkiem, czarnym pieprzem i solą; gotować 30 sekund, stale mieszając.
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać rodzynki, kapary, ocet, i sherry; gotować 3 minuty lub aż dokładnie ogrzane, często mieszając.
Dodać indyka, mieszając do połączenia.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki indyka na każdej tortilli; złożyć na pół.