Turkey Picadillo
Turcja Picadillo wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 284 kalorie, 26g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego kminku, octu jabłkowego, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Spróbuj Turkey Picadillo, Turkey Picadillo, oraz Turkey Picadillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż przygotować zgodnie ze wskazówkami opakowania; wymieszać w 1/8 łyżeczki soli.
Podczas gotowania ryżu, gotować mielonego indyka w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszać 1/8 łyżeczki soli, rodzynki, oregano i kminek; gotować 3 minuty, często mieszając. Wmieszać wodę i kolejne 4 Składniki (woda przez sofrito); gotować 5 minut lub do lekko zgęstnienia.
Zdjąć z ognia. Wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.