Turkey, Cheese & Veggie Pitas

Turkey, Cheese & Veggie Pitas
Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oscar mayer Delikatesy pierś z indyka miodu, pieczywo pita, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Veggie Chicken Pitas, Veggie-Burger Pitas, oraz Veggie Pitas z Tzatziki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połówki pity napełnij indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Kombinacja 2Kombinacja 2
2
Połącz kolejne 4 składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj majonez; wrzucić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4
Łyżka do połówek pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn