Turecka zupa z soczewicy i warzyw
Turecka zupa z soczewicy i warzyw jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz por, miętę, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Zupa Turecka Z Czerwonej Soczewicy, Turecka Zupa Z Czerwonej Soczewicy, oraz Turecka Zupa Z Czerwonej Soczewicy.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki ułożyć na podwójnej warstwie gazowej. Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie.
Trim fat from lamb shank.
Włożyć worek z gazą, jagnięcinę i 11 kolejnych składników (jagnięcinę przez pokruszony czerwony pieprz) do dużego holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 godziny lub aż jagnięcina będzie miękka. Wyrzucić worek z gazą.
Z zupy wyjąć goleń jagnięcy.
Usunąć jagnięcinę z kości i wyrzucić kość.
Mięso pokroić na kawałki wielkości kęsa, a mięso wymieszać z zupą. Łyżkę do płytkich miseczek, a każdą porcję posypać 1 łyżeczką mięty i 1 łyżeczką octu.