Turcja à la King
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj indyka à la King. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, wymieszać, zmielony indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Turcja A La King, Turcja A La King, oraz Turcja A La King.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania. W średniej misce wymieszać 2 1/4 szklanki mieszanki Bisquick, 2 łyżki parmezanu, tymianek i 2/3 szklanki mleka, aż powstanie miękkie ciasto. Upuść ciasto przez 6 dużych łyżek na arkuszu ciastek.
Piec 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Tymczasem w 12-calowej patelni nonstick, gotować indyka na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy.
Dodać czosnek, grzyby i paprykę; gotować od 3 do 4 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki Bisquick wymieszać do wymieszania. Wymieszać z groszkiem, solą, pieprzem i pozostałymi 2 szklankami mleka. Gotować, aż mieszanina pęcherzyków i zgęstnieje. Wymieszać z pozostałym parmezanem.
Podziel herbatniki i umieść DNA na poszczególnych talerzach. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki indyka na każdym dnie biszkoptu. Top z biszkoptowymi topami i pozostałą mieszaniną indyka.