Turcja-Zielone Chile Enchiladas
Turcja-zielone Chile Enchiladas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 20g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.75 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz mielony kminek, ser cheddar, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas), Zielone Chile-Turcja Enchiladas, oraz Kurczak (lub indyk) Zielony Chile Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować około 1 minuty, często mieszając, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z pozostałymi składnikami sosu.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować odkryte 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki enchilada z wyjątkiem tortilli i sera pepper Jack.
Rozłóż około 1/2 szklanki mieszanki indyka na każdej tortilli; top z sosem 2 łyżki.
Roll up tortille; ułóż boki szew dół w naczyniu do pieczenia.
Pozostałe sosy polać tortillami. Wierzch z serem pepper Jack.
Spryskaj arkusz folii sprayem do gotowania; umieść rozpyloną stronę w dół nad naczyniem do pieczenia.
Piec 30 do 45 minut lub do całkowitego ogrzania.