Turcja Quesadilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Quesadillan indyka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.02 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oscar mayer Delikatesy piersi indyka, Taco Bell® & chunky salsa, single mleka, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Turcja Quesadilla, oraz Pieczony Indyk Quesadilla.
Instrukcje
Rozłóż 1 tortillę z 1 łyżką. salsy.
Okładka z indykiem i 2% mleka; góra z pozostałą 1 łyżką. salsa i pozostałe tortilla.
Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 30 sek. lub aż 2% mleka Single zaczyna topić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.