Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Indyk Picadillo II może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielony kminek, cebulę, sos pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Turkey Picadillo, Turkey Picadillo, oraz Turkey Picadillo.
Instrukcje
1
Podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu i wymieszaj z mielonym indykiem. Gotuj i mieszaj, aż indyk będzie kruchy, równomiernie rumiany i nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk Mielony
Oliwa Z Oliwek
Cała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wyjąć indyka, odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Turcja
3
Ciepła 1 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać cebulę, papryka, czosnek, i liście laurowe; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszaj gotowanego indyka, wino, sos pomidorowy, oliwki, rodzynki, czarną fasolę, oliwkową solankę, kapary, cayenne i kminek. Dusić około 15 minut.