Turcja Empanadas
Turcja Empanadas może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 693 kalorie, 16G białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz farsz, sos żurawinowy, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Spróbuj Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, Turcja Empanadas, oraz Empanadas Z Indyka Z Sałatką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać indyka z schłodzonym sosem w małej miseczce.
Rozwałkuj 3 arkusze ciasta do 12-calowych longrectangles na posypanej mąką powierzchni roboczej.
Wytnij 2 sześciocalowe rundy z każdego arkusza pastrysheet, używając małej płytki jako prowadnicy (6 okrągłych).
Umieść każdą rundę na jednym 8-do 9-calowym kwadracie pergaminu.
Łyżka 2 1/2 łyżki puree ziemniaczanego do połowy każdej rundy ciasta; naciśnij lekko, aby spłaszczyć, pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch z 2 do 3 łyżki farszu, następnie około 1/3 szklanki mieszanki indyka.
Pędzel glazury wokół napełniania na 1 pastryhalf. Złożyć ciasto na pół nadzienia, rozciągając ciasto na pokrycie. Uszczelnij krawędzie zębami widłowymi. Powtórz, aby utworzyć 5 więcej empanadas.
Przenieść empanadas (jeszcze na parchmentsquares) do 2 obramowane blachy do pieczenia (3 oneach arkusza), odstępy 2 cale od siebie. Chillempanadas 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 218°. naciśnij ponownie krawędzie empanadas widelcem.
Brushempanadas z białą glazurą i pokrojemmałe szczeliny w górze, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec empanadas 10 minut. Reduceheat do 177° i piec empanadas untilpuffed i złoty, 25 do 35 minut dłużej.
Podawać empanadas, mijając cranberrysauce obok
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Flaco Tempranillo. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 8 dolarów.
![Flaco Tempranillo]()
Flaco Tempranillo
Produkowany z ekologicznych, suchych winnic. Flaco pokazuje złożoność dwukrotnie wyższą cenę. Winorośle te są utrzymywane w zróżnicowanym mikroklimacie, co pozwala na większą konsystencję dojrzałości rok po roku. Świeży, czysty charakter tego wina sprawia, że jest to niezwykle wszechstronne wino do łączenia z jedzeniem. To wino dobrze pasuje do białych mięs, takich jak wieprzowina i kurczak oraz łuszczących się ryb, takich jak morszczuk, dorsz lub flądra. To ma owoce i kwasowość, aby dopasować się do czerwonych mięs, jak również.