Turcja Cotolette alla Romagnola (Turcja W Stylu Romagna)

Turcja Cotolette alla Romagnola (Turcja W Stylu Romagna)
Turcja Cotolette alla Romagnola (Turcja W Stylu Romagna) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 12,62 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 188g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 1413 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cebuli, pomidorów, marchwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Tacchino alla Bolognese (Turcja, styl Boloński), Ciasto Z Indykiem Po Holendersku, oraz NJ Style Turcja Niechlujny Joe.

Instrukcje

1
Kawałki indyka doprawiamy solą i pieprzem i układamy w ubitym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała TurcjaCała Turcja
JajkoJajko
2
Spuścić, aby usunąć nadmiar i pogłębiać w bułce tartej, naciskając, aby pokryć każdy 1 równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
3
Połóż na talerzu i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W 14 do 16-calowej patelni saute (wystarczająco duża, aby pomieścić wszystkie 4 kawałki indyka w tym samym czasie) na średnim ogniu, podgrzać olej i masło, aż masło się spieni i rozproszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieścić kawałki indyka na patelni i gotować powoli, aż złoty brąz z 1 strony, o 6 do 7 protokół. NIE SPIESZ SIĘ Z TYM KROKIEM, BO SIĘ SPŁONĄ. Obróć i ugotuj drugą stronę. Gdy obie strony są złotobrązowe, wlać sos pomidorowy i bulion z kurczaka wokół mięsa i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Na każdy kawałek ułożyć 1 plasterek prosciutto i posypać ogolonym parmezanem i wstawić, odsłonięty, do piekarnika na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć i umieścić na rozgrzanym talerzu.
9
Skropić łyżkami sosu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
10
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
12
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
TymianekTymianek
13
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
PomidorPomidor
SokSok
SólSól
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn