Turcja A La King Deluxe

Turcja A La King Deluxe
Turcja a La King Deluxe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 375 kalorii, 48g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 30 fanów. Jeśli masz wodę, groszek, cebula w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Sos Z Indyka Deluxe, Deluxe Turkey Club Pizza, oraz Kurczak lub indyk Tetrazzini Deluxe.

Instrukcje

1
Śmietanę z rosołu wymieszać w puszce z wodą w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)Posiekana żółta Cebula (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu, wymieszać grzyby i marchewkę, gotować i mieszać, aż grzyby zaczną rezygnować z cieczy i marchew zacznie zmiękać, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać posiekany Indyk, cebula w proszku, sól, pieprz, liść laurowy, i sherry na patelni i gotować, mieszając, kolejne 5 minut, aby zmniejszyć soki patelni i gotować od alkoholu z wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
AlkoholAlkohol
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać zupę na mieszaninę indyka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dodać pół na pół, pietruszkę i mrożony groszek. Dusić 5 do 10 minut, aby zmniejszyć sos i podgrzać groszek przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
5
Usunąć liść laurowy i tuż przed podaniem wymieszać z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn