Turai Ka Salan W Stylu Pakistańskim (Curry Z Cukinią)

Turai Ka Salan W Stylu Pakistańskim (Curry Z Cukinią)
Przepis w stylu pakistańskim Turai Ka Salan (curry z cukinii) jest gotowy w około 55 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ta przystawka ma 327 kalorii, 4G białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, sól, pastę imbirowo-czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pakistańska Kima (Hamburger Curry), Pakistańska Biała soczewica z skwierczącym olejem, oraz hyderabadi mirchi ka salan, jak zrobić mirchi ka salan dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Getrank Gruner Veltliner (1 litr) z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Genialna świeżość uzupełnia ostre, wytrawne smaki grejpfruta, jabłka i białego pieprzu w tym wyjątkowym austriackim Gruner. Idealne wino na plażowe dni, piknikowe dni i na co dzień.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn