Tuna Mac
Tuńczyk Mac wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 24g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, grzyby, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy to Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Boczek z jajkiem makaron z serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W rondlu zagotować wodę. Makaron gotować na wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż stanie się miękki, 7 do 8 minut; odcedzić.
Powrót makaron do rondla. Wymieszaj mieszaninę sosu serowego z opakowania, margaryny i mleka do makaronu, aż margaryna topi się i makaron jest równomiernie pokryty sosem.
Dodać tuńczyka i grzyby; wymieszać.
Wlać miksturę makaronu do małego naczynia żaroodpornego; wierzch z bułką tartą.
Piec w rozgrzanym piekarniku do nagrzania, około 30 minut.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Można spróbować cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka
Kalifornijska "Super Tuscan" z Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Merlot to pełnowartościowa przejażdżka dla zmysłów. Skoncentrowany aromat malin i jeżyn z dodatkiem tytoniu i przypraw nadaje tej mieszance ciepły, odważny nos. Maliny i espresso na podniebieniu są zrównoważone pełnymi taninami i zaokrąglone nutami pieprzu i wanilii ze słodkim jagodowym wykończeniem.