Tatar z tuńczyka przepis Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 109G tłuszczu, oraz w sumie 1082 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,72 zł za porcję. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz tuńczyka Ahi, Serrano chili, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tatar z tuńczyka z awokado i chrupiącą szalotką przepis, Tatar Z Łososia Sockeye Przepis, oraz Tatar Z Tuńczyka.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Maddalena Merlot z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.