Trójwarstwowe Ciasto Marchewkowe
Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest idealny do Wielkanoc. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, pekan, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Trójwarstwowe Ciasto Marchewkowe, Trójwarstwowe Ciasto Marchewkowe, oraz Ciasto Marchewkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Włóż mąkę, sól, sodę oczyszczoną, cynamon i kakao do miski i ubijaj, aby zmiksować.
Umieścić cukry w dużej misce do mieszania, i ubić w oleju z orzeszków ziemnych. Następnie ubijamy jajka po kolei, a następnie dodajemy wanilię. Po całkowitym wymieszaniu dodać mieszankę mąki na raz i wymieszać aż będzie gładka. Wymieszaj startą marchewkę i orzechy pekan. Podziel ciasto równomiernie między trzy patelnie ciasto. Upuść każdą patelnię Ostro Na blat z wysokości około 6 cali, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne.
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy środek warstw delikatnie odskoczy po dotknięciu.
Wyjąć z piekarnika i umieścić na regałach chłodzących, aż do całkowitego ostygnięcia, a następnie rozpakować.
Pokrój masło na 2-calowe kawałki i włóż do miski miksera elektrycznego.
Wymieszać na średniej prędkości, aż masło zacznie być plastyczne, około 34 minut.
Dodać twarożek w kawałkach i wymieszać aż do całkowitego wymieszania. Powoli dodawać cukierników cukier i wanilię i mieszać aż do wymieszania. Zwiększ nieco prędkość miksera i kontynuuj mieszanie przez 23 minuty, aż lukier stanie się lekki i puszysty.
Wyjmij z miksera i złóż orzechy pekan.
Umieść jedną z warstw ciasta, od dołu do góry, na talerzu lub cokole. Łyżkę około jednej czwartej lukru na warstwę i równomiernie rozprowadzić.
Umieść drugą warstwę, dolną stronę w dół, na górze pierwszej i rozprowadź równą ilość lukru.
Umieść ostatnią warstwę, dolną stronę w dół, na wierzchu innych, i zamrozić górę i boki z pozostałym lukrem. Przechowywać w chłodnym, ale nie chłodnym miejscu do podania.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;