Trójkąty Żurawinowo-Orzechowe
Need a wegetariańska przystawka? Trójkąty żurawinowo-orzechowe mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, syrop klonowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Spróbuj Filo Żurawinowe Trójkąty, Listwy mocujące daty i nakrętki, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 1/2 szklanki zmiękczonego masła i cukru pudru na średniej prędkości mikserem elektrycznym do uzyskania kremowej konsystencji.
Dodać żółtko, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj mąkę i ubijaj z małą prędkością, aż mieszanina będzie krucha.
Naciśnij mieszankę mąki na dnie i lekko do góry boki lekko nasmarowane 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub do krawędzi i powierzchni są lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika, posypać równomiernie posiekanymi orzechami pekan i żurawiną i ostudzić.
Doprowadzić brązowy cukier i kolejne 4 składniki do wrzenia, stale mieszając, w rondlu na średnim ogniu.
W naczyniu do pieczenia wlać mieszankę brązowego cukru równomiernie na posiekane orzechy pekan i żurawinę.
Piec w 350 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.
Pokroić na 15 kwadratów; przeciąć kwadraty na pół po przekątnej, tworząc Trójkąty.