Trójkolorowa posiekana Sałatka z orzeszkami pinii i parmezanem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj trójkolorową posiekaną sałatkę z orzeszkami pinii i parmezanem. Ten przepis zawiera 4 porcje z 189 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 powie, że trafił w sedno. Mieszanka rukoli, orzeszków piniowych, radicchio i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowy i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Trójkolorowa posiekana Sałatka z orzeszkami pinii i parmezanem, Wolnowarowa Sałatka z polędwicy wieprzowej i rzeżuchy z parmezanem i szałwią z pokrojonymi gruszkami, kozim serem i prażonymi orzeszkami pinii, oraz Najlepsza Sałatka z jarmużu z parmezanem i orzeszkami pinii są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj musztardę, ocet z czerwonego wina i posiekane oregano.
Ubij oliwę z oliwek, aż konsystencja będzie gładka i kremowa. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Odłóż na bok.
W dużej salaterce Wrzuć razem radicchio, belgijską endywię, rukolę, starty ser Parmigiano-Reggiano i orzeszki piniowe.
Wlej vinaigrette na składniki sałatki i lekko wymieszaj, aby pokryć. Podziel na cztery schłodzone talerze sałatkowe i podawaj.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest dr Hermann Dr H. Riesling. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Dr Hermann Dr H. Riesling]()
Dr Hermann Dr H. Riesling
Zapachy ziół i owoców pestkowych. Słodki, świeży, owocowy o żywej kwasowości. To wino jest idealne do pikantnych potraw, szczególnie pikantnych Azjatyckichkwizyna, lekka i świeża kwasowość jest taka, że można ją spożywać samodzielnie.