Trzy Zupy Fasolowe

Trzy zupy fasolowe to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, oregano, soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: zupa z kiełbasy, fasoli i makaronu ze szpinakiem) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu.
Wlać olej i podsmażyć cebulę i czosnek na złoty kolor. Wymieszaj pomidory, fasolę nerkową, fasolę garbanzo, soczewicę, pastę pomidorową, oregano, pieprz i sól. Włącz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 20 minut.
Posypać serem i mieszać do rozpuszczenia.
Podawać natychmiast lub ostudzić i zamrozić.