Trzy w jednym owoc Patch Pot Pie
Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka skorupy pie, nadzienie ciasto jagodowe, masło, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W dużej misce wymieszać składniki bazowe. Spryskać ręce lub łyżkę sprayem do gotowania. Dłońmi lub łyżką równomiernie wcisnąć mieszaninę w dno naczynia do pieczenia.
Łyżka szarlotki nadzienie w poprzek w środku naczynia na podstawie. Łyżka pozostałych 2 nadzienia z ciasta po bokach nadzienia jabłkowego, tworząc 3 osobne rzędy nadzienia z ciasta. Aby zrobić górę łaty, rozwiń obie skorupy i pokrój w paski o szerokości 1 cala.
Umieść paski na górze owocu w dowolny sposób, przycinając krawędzie, jeśli powieszą się po bokach, ale pozostawiając otwarte przestrzenie, aby ciepło mogło uciec.
Piec 1 godzinę lub do złotego koloru. Schłodzić co najmniej 20 do 30 minut przed podaniem.