Trzy Serowe Polenta

Trzy Serowe Polenta
Trzy serowe Polenta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 468 kalorii, 23G białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser taleggio, liście oregano, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cztery Sery Polenta, Ser Chili Polenta, oraz Kremowa Polenta Dwuserwowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polenta
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2
Doprowadzić 3 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu lub piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodaj sól.Gdy woda dojdzie do wrzenia dodać polenta w powolnym stałym strumieniu ubijając mieszaninę, jak idziesz. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i kontynuuj mieszanie przez kilka minut, aż nie pojawią się grudki. Gotuj polentę na wolnym ogniu przez 30-40 minut mieszając sporadycznie, aby polenta się nie przyklejała.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Usunąć polenta z ognia i dodać masło, mieszając, aż dobrze włączone.Sos Pomidorowy
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
5
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać dwa ząbki czosnku, które zostały cienko pokrojone. Gotuj je delikatnie, aż zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
7
Dodaj 1 14½ oz puszki pokrojonych w kostkę pomidorów i trochę soli. Idź delikatnie na sól, ponieważ niektóre marki pomidorów są zbyt słone, aby rozpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodać około 1 łyżkę świeżych liści oregano i gotować na wolnym ogniu około ½ godziny, aż zredukowana do konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
9
Polenta Pieczona
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
10
Lekko olej blaty i boki płytkiej 9×11 cala naczynia do pieczenia. Za pomocą tylnej łyżki rozprowadzić około ½ cala polenty na całym dnie. Kruszyć i dollop około 5 uncji Gorgonzola i 5 uncji Taleggio równomiernie na powierzchni warstwy polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
Ser TaleggioSer Taleggio
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
11
Dodać resztę polenty rozłożenie go na ser z tyłu łyżką. Pracuj ostrożnie, aby upewnić się, że ser jest całkowicie przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
12
Połóż kawałek folii na wierzchniej warstwie polenty, a za pomocą dłoni kompaktować polenta tak równomiernie i mocno, jak to możliwe.Polenta może być wykonana głową do tego punktu do 24 godzin wcześniej. W rzeczywistości sprawia, że polenta jest bardziej jędrna i łatwiejsza do cięcia po upieczeniu.Kiedy będziesz gotowy do pieczenia polenty. Wstępnie podgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Polentę polać przygotowanym sosem pomidorowym i posypać ½ szklanki startego parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
14
Piec polenta przez 30 minut, aż będzie rumiany i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Wyjmij polentę, aby ostygła na stojaku z drutu przez około ½ godziny. Powinno się ujędrnić, jak to cools.To podawać pokroić pieczoną polentę na porcje wielkości porcji i służyć obok sałatki z rukoli. Pierwszy kawałek może być trudny do usunięcia z tacy. Możesz odłożyć go na bok jako poczęstunek dla Kucharza. Ale inne plastry powinny wyjść łatwiej.Idealna pieczona polenta utrzyma jej kształt, ale tak ledwo. MoĹĽe zwisaä ‡ nieco pod wĹ 'asnÄ ... wagÄ ... i bÄ™dzie wyciekaĺ' duĺľo sera na caĹ ' ym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn