Trzy-serowa Biała Pizza ze szpinakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Białej pizzy z trzema serami ze szpinakiem. Ten przepis służy 6. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka sera pecorino romano, mąka kukurydziana, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Biała Pizza Grillowany ser z boczkiem + szpinak, Biała Pizza ze szpinakiem i boczkiem, oraz Łatwa Biała Pizza Szpinakowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić w temperaturze pokojowej, przykryte, na 30 minut.
Umieść kamień do pizzy lub ciężką blachę do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 500 (zachowaj kamień do pizzy lub blachę do pieczenia w piekarniku, gdy się nagrzeje).
Połączyć 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek i pokrojony czosnek w dużej patelni.
Podgrzać na średnim ogniu 1 1/2 minut lub aż czosnek zaczyna skwierczeć.
Dodaj 6 szklanki szpinaku; smażyć 2 minut lub aż szpinak zwiędnie. Odstawić.
Połącz Sery, Mleko i mielony czosnek w misce.
Rozwałkuj ciasto w 14-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni i przebijaj całą powierzchnię obficie widelcem. Ostrożnie wyjąć kamień do pizzy z piekarnika.
Posyp mąkę kukurydzianą na kamieniu do pizzy; umieść ciasto na kamieniu do pizzy.
Rozłóż mieszaninę serową na cieście, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Piec w 500 przez 10 minut lub aż skorupa jest złoty i ser jest lekko rumiane. Top ze szpinakiem; piec dodatkowe 2 minuty lub do dokładnie ogrzanego.
Wyjąć z piekarnika; szczotkować zewnętrzną skórkę z pozostałymi 1 1/2 łyżeczkami oleju.
Pokroić w 6 dużych plasterków.