Trzy groszki z jęczmieniem, Chile I ZIELONYM czosnkiem

Trzy groszki z jęczmieniem, Chile I ZIELONYM czosnkiem
Trzy groch z jęczmieniem, Chile & zielony czosnek może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje $2.6 za porcję. Mieszanka azjatyckiego oleju sezamowego, liści limonki kaffir, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Jęczmienna Z Zielonym Czosnkiem I Groszkiem, Groszek Cukrowy I Groszek Słodki Z Ciepłym Czosnkiem Chile Vinaigrette, oraz Zupa z chudego żubra i jęczmienia z zielonym groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel do połowy pełen osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać groszek snap i groszek i gotować do miękkości-chrupiące, o 1 minutę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść warzywa na durszlak i spłukać pod zimną wodą. Odstawić. Powrót rondel do wrzenia, dodać jęczmień i gotować do miękkości, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
JęczmieńJęczmień
WodaWoda
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
DurszlakDurszlak
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić i odstawić.
4
W małej misce, ubij razem ocet ryżowy, sos sojowy, 2 łyżki wody, brązowy cukier, i sambal oelek aż do wymieszania. Na dużej, ciężkiej patelni na dużym ogniu rozgrzej olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sambal OelekSambal Oelek
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać zielony czosnek, zielona cebula, i liść limonki i stir-smażyć, aż zielona cebula są miękkie, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Liście LimonkiLiście Limonki
CzosnekCzosnek
6
Dodaj zarezerwowany groszek, groszek i jęczmień wraz z pędami grochu i wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
JęczmieńJęczmień
GrochGroch
7
Wlać mieszaninę sosu sojowego i wymieszać i wrzucić, aż groch i pędy grochu będą miękkie i ciecz zostanie wchłonięta, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
Sos SojowySos Sojowy
GrochGroch
8
Przełożyć do rozgrzanego naczynia i podawać.
9
Przedruk za zgodą Kitchen Garden Cookbook autorstwa Jeanne Kelley, © 2013 Weldon Owen
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn