Trzy funtowy burger wołowy dla sześciu na wiejskim chlebie

Trzy funtowy burger wołowy dla sześciu na wiejskim chlebie
Przepis trzy Funt burger wołowy dla sześciu na wiejskim chlebie może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 1 godzina i 10 minut. Na 4,06 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 1169 kalorii, 59G białka, oraz 79 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet balsamiczny, pieprz, grubą sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przepis na hamburgera wołowego (Elvis Burger z sałatką i korniszonami), Chleb wiejski do Maszyny do chleba, oraz Country Beef Mostek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Kosz grillowy o drobnej siatce lub całkowicie metalowy sitko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Rozgrzej grill gazowy do wysokiego lub zapalić węgiel drzewny. Gdy grill jest gorący, Wyczyść stojak do grilla. Obniżyć temperaturę do średnio-wysokiej (tylko dla grilla gazowego) i szczotkować lub wytrzeć trochę oleju na stojaku do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Mieloną wołowinę podzielić na dwie równe porcje. Linia 9-calowa okrągła puszka na ciasto z folią. Delikatnie wepchnij połowę wołowiny do puszki. Nie naciskaj zbyt mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Umieść kolejny arkusz folii na powierzchni roboczej i odwróć puszkę, aby ukształtowana patty wołowa wyskoczyła na plastikową folię. Ponownie wyłożyć ciasto folią. Delikatnie wepchnij pozostałą połowę wołowiny do puszki i pozostaw ją na chwilę w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
5
Posypać górę każdego patty z solą i pieprzem. Łyżka sera na patty nadal w puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6
Rozłóż ser, aby pokryć mięso, ale pozostaw około 1/2 cala marginesu odkrytego wokół krawędzi. Użyj plastikowej podszewki, aby usunąć patty z puszki i odwróć go na Patty bez sera. Chcesz przyprawione boki mięsa skierowane do siebie, z serem umieszczonym między. Lekko naciśnij 2 paszteciki razem wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Wierzch hamburgera posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8
Skórkę do pizzy przetrzeć odrobiną oleju i przenieść burgera do grilla za pomocą skórki. Zamknij pokrywę grilla i gotować, aż do dolnej części Patty pokazuje znaki grill, 8 do 9 protokół. Spritz trochę nonstick spray na górze burger, następnie flip i gotować, 8 do 9 protokół. Delikatnie przenieść gotowanego hamburgera na duży talerz i niech odpocząć, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Połówki chleba prosto w poprzek poziomo tak, że tworzy bułkę. Jeśli chcesz, możesz lekko tostować obie połówki na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Przenieś hamburgera na dolną połowę chleba. Łyżka na grillowanym sosie balsamicznym Bing wiśniowo-biały i zamknąć burger z górnej połowy chleba. Pokroić hamburgera na 6 klinów, jak gdyby były cięcia pizzy, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Świeże mielenie jest równie ważne. Wybierz steki chuck z rzeźników i poprosić ich do mielenia mięsa podczas oczekiwania, tego samego dnia planujesz gotować je, jeśli to możliwe. Nawet lokalny rzeźnik supermarket będzie szczęśliwy, aby to zrobić dla ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chuck SteakChuck Steak
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Letnie owoce, po szybkim włączeniu grilla, zyskują zadymioną, duszną tang, która dobrze pasuje do koziego sera na hamburgerze. Sprawdza się również jako polewa do burgera z indyka, piersi kurczaka lub grillowanego kotleta wieprzowego lub schabu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Koszerne Pikle, Do PodaniaKoszerne Pikle, Do Podania
Ser KoziSer Kozi
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SchabSchab
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
13
Ciemnoczerwone wiśnie Bing są piękne w tym sosie, ale można również użyć kombinacji wiśni z morelami, brzoskwiniami lub dowolnymi owocami pestkowymi. Lubię grillować wiśnie, a potem je smażyć; tracisz mniej soku w ten sposób. W przypadku owoców pestkowych pokrój owoce na pół, usuń pestkę, lekko natrzyj oliwę z oliwek po obu stronach, a następnie grilluj, około 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
14
Rozgrzej grill gazowy lub grill węglowy do średnio gorącego ciepła. Grill węglowy świeci na Czerwono pod szarym popiołem w tej temperaturze. (Ewentualnie grilluj wiśnie na gorącej patelni grillowej na dużym ogniu na piecu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
15
Wlej wiśnie do drobnoziarnistego kosza do grilla lub całkowicie metalowego sitka i umieść kosz na grillu. Gotować, aż jasne i zadymione, ale nie zwęglone, o 4 protokół. Daj kosz dobre wstrząsnąć co 20 do 30 sekund, więc wiśnie ciepła przez. Po 3 minutach posmakuj wiśni, aby sprawdzić, czy jest wystarczająco zadymiona. Zdejmij kosz z ognia i pozostaw wiśnie do ostygnięcia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
16
Połowę wiśni na misce, rezerwując wszystkie soku wiśniowego można. Wyrzuć doły. Roztopić masło na średnim ogniu w dużym rondlu lub patelni, albo na grillu lub piecu. Gdy masło spieni się, dodać szalotki i wymieszać. Gotować szalotki, aż zaczną pokazywać jakiś kolor, o 2 protokół. Wymieszać z octem i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
RamięRamię
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Dodać wiśnie do rondla z dowolnego zastrzeżonego soku. Gotować, aż tylko lekko syropy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
18
Dodać sól i pieprz, smak, i dodać więcej przyprawy, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
19
Można go przechowywać w lodówce, szczelnie przykrytej, przez 3 do 4 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn