Trzy fasolowa zimowa sałatka Panzanella z konserwowanym tuńczykiem
Trzy fasolowa zimowa sałatka Panzanella z konserwowanym Tunanem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 1062 kalorie, 60g białka, oraz 49g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 9,68 zł / porcja, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek gałązka tymianku, anchois aioli, sól koszerna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zimowa sałatka Panzanella z grejpfrutem, koprem włoskim i awokado, Sałatka Panzanella Z Tuńczykiem, oraz Sałatka Panzanella Z Tuńczykiem.
Instrukcje
1
Tunacarely umyć i wysuszyć stek z tuńczyka, jak również possible.In moździerzem i tłuczkiem dodać sól, tymianek, czosnek, nasiona kopru włoskiego, płatki czerwonej papryki, anchois i czarny pieprz oraz 1 łyżkę oliwy z oliwek. Zmielić i dobrze wymieszać składniki, tworząc pastę. Przetrzyj tę pastę po tuńczyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka Garści
Stek Z Tuńczyka
Starty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Mandarynki, Każda
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I Tłuczki
2
Dodaj tuńczyka do głębokiej miski. Przykryć 3-4 szklanki oliwy z oliwek i przechowywać w lodówce przez kilka godzin na noc.Następnego dnia przenieść wszystkie te składniki, w tym tuńczyka do grubego DNA rondel ustawiony na średnim ogniu. Gdy olej ma odpowiednią temperaturę (nie jest zbyt gorący) pęcherzyki zaczną tworzyć się wzdłuż krawędzi patelni. Obniż ciepło, aby utrzymać tę temperaturę i załóż pokrywkę. Kłusować tuńczyka w tej mieszaninie około 15-20 minut, obracając rybę raz lub dwa razy, aby zapewnić równomierne gotowanie. Sprawdź tuńczyka przekłuwając czubkiem noża. W środku powinien być różowy, ale trochę Rzadki. Gdy tuńczyk będzie gotowy, wyjmij go z oleju i pozwól mu osiągnąć temperaturę pokojową. Zaparkuj ropę. Gdy tuńczyk całkowicie ostygnie, należy go ponownie do oleju i schłodzić 4 lub 5 godzin lub do 3 dni.Fasola
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Mandarynki, Każda
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieść żurawinę i białą fasolę na patelni sos dodając wystarczającą ilość wody, aby pokryć przez 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Biała
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Dodać trochę soli, a świeży tymianek i doprowadzić do wrzenia. Wyłączyć ogień i niech fasola ostygnie w płynie do gotowania. Można je gotować z wyprzedzeniem i przechowywać w temperaturze pokojowej przez kilka godzin lub do 3 dni.Oczyścić i przyciąć fasolkę szparagową pozostawiając je w całości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodaj je do garnka z szybko wrzącą osoloną wodą. Gotować przez 2-3 minuty. Szybko zanurz je w lodowej kąpieli, aby zatrzymać ich gotowanie.Zrób vinaigrette w małej misce z pokrojoną w kostkę szalotką, octem z czerwonego wina i łyżeczką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podgrzać około filiżanki konserwowanego oleju z tuńczyka, aż zacznie bąbelkować, przecedzić olej do miski z Czerwonym octem winnym i dodać świeżo zmielony czarny pieprz, ubijając do emulgowania. Smak i dodać więcej soli i octu do smaku.SALADToss tomoates w trochę oliwy, sól i pieprz. Pieczemy pomidory na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia przez 2 do 2 godzin (w zależności od wielkości pomidorów) w temperaturze 225 stopni F. powinny być marszczone, ale nadal wilgotne w środku. To wydobędzie ich słodycz, nawet w zimie, gdy pomidory nie są w najlepszym wydaniu. Możesz to pominąć, jeśli masz słodkie, soczyste letnie pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto Kukurydziane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Mandarynki, Każda
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Podgrzać 2 łyżki konserwowanego oleju z tuńczyka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, Każda
Cienki-
8
Dodać plastry ząbka czosnku i tyle kostek chleba, ile zmieści się w jednej warstwie (może to być konieczne w kilku partiach). Wrzucić i tosty chleb aż złoty brązowy ze wszystkich stron, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
9
Dodać dodatkowy olej z tuńczyka w razie potrzeby (chleb będzie namoczyć go jak toastów).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Mandarynki, Każda
Cienki-
10
Wyjąć z ognia i umieścić chleb w dużej misce. Może to być wykonane do dnia lub dwóch do przodu.Gdy gotowy do podania, dodać umyte zielenie do miski z kostkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Zieloni
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Odcedzić żurawinę i białą fasolę i wrzucić je z fasolką szparagową i ciepłym vinaigrette (podgrzewanie i ponownie emulgujące w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Fasola Biała
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
12
Dodaj je, wraz z ciepłymi pieczonych pomidorów wiśniowych lub winogronowych do miski, jak również. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Pieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Na duży półmisek wlać dobrze wymieszaną sałatkę. Wrzucić kawałki cebuli przez sałatkę i top z tuńczykiem, podzielone na kawałki wielkości kęsa.