Trzy Fasolowa Zimowa Sałatka Panzanella Z Konserwowanym Tuńczykiem

Trzy Fasolowa Zimowa Sałatka Panzanella Z Konserwowanym Tuńczykiem
Trzy fasolowa zimowa sałatka Panzanella z konserwowanym tuńczykiem wymaga ok. 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 2343 kalorii, 60g białka, oraz 195g tłuszczu na porcję. Na 9,17 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez SippitySup. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, sól koszerną, filety anchois i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Trzy fasolowa zimowa sałatka Panzanella z konserwowanym tuńczykiem, Zimowa sałatka Panzanella z grejpfrutem, koprem włoskim i awokado, oraz Sałatka Panzanella Z Tuńczykiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Składniki

4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.stek z tuńczyka (1 1/2 cala grubości)stek z tuńczyka (1 1/2 cala grubości)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesardela aioli (opcjonalnie)sardela aioli (opcjonalnie)5filety z sardelifilety z sardeli1lekko Nieświeża francuska bagietka, pokrojona w kostkę 1 calalekko Nieświeża francuska bagietka, pokrojona w kostkę 1 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz czarnypieprz czarny4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żurawina lub inna fasola czerwona, odsączona i opłukanażurawina lub inna fasola czerwona, odsączona i opłukana4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeża fasola szparagowaświeża fasola szparagowa1sprigposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone12 łyżeczki czosnku w proszkuświeże liście tymiankuświeże liście tymianku4czosnek clv, obrany i grubo posiekanyczosnek clv, obrany i grubo posiekany4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory wiśniowe lub winogronowepomidory wiśniowe lub winogronowe4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.fasola Wielka Północna Biała, osuszona i opłukanafasola Wielka Północna Biała, osuszona i opłukana1bn gorzkie warzywa (np. mniszek lekarski, musztarda czy radicchio)bn gorzkie warzywa (np. mniszek lekarski, musztarda czy radicchio)12 łyżeczki czosnku w proszkuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezastrzeżony olej z tuńczykazastrzeżony olej z tuńczyka23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawięcej zarezerwowanego oleju z tuńczyka, plus więcej w razie potrzebywięcej zarezerwowanego oleju z tuńczyka, plus więcej w razie potrzeby7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, lub więcej, jeśli to konieczne, plus jedna łyżkaoliwa z oliwek, lub więcej, jeśli to konieczne, plus jedna łyżka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokruszona czerwona papryka (do smaku)pokruszona czerwona papryka (do smaku)1małecebula czerwona pokrojona w plastrycebula czerwona pokrojona w plastry591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa0pokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek0sól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku1( bakłażany)dodatkowa gęsta śmietana kremówkadodatkowa gęsta śmietana kremówka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn