Truskawkowy Sos Balsamiczny

Truskawkowy Sos Balsamiczny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu truskawkowego balsamicznego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 49 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, truskawki, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj SOS Balsamiczno-Truskawkowy, Migdałowy Kurczak & Truskawka-Sos Balsamiczny, oraz Kotlety wieprzowe w sosie balsamicznym Truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić ocet balsamiczny do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ocet zagęszcza się i zmniejsza się do 1/4 jego pierwotnej objętości, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszaj truskawki, cukier, sól i skórkę z cytryny. Zwiększyć ciepło do medium i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż truskawki uwolnią soki i zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Używając tylnej drewnianej łyżki, zmiażdżyć truskawki z boku rondla. Nadal gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje i syropy, 5 do 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wyjąć z ognia, ostudzić do temperatury pokojowej, a następnie użyć natychmiast lub przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce do tygodnia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn