Truskawkowy Mus Brownie Torte
Truskawkowy Mus Brownie Torte może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać Fudge brownie mix, truskawki, truskawki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy tort Brownie z musem z białej czekolady i karmelizowanymi bananami, Mus Truskawkowy Ciasto Brownie, oraz Brownie Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno tylko 10-calową patelnią sprężynową ze skracaniem. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki podstawowe 50 uderzeń łyżką.
Piec 35 do 40 minut. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
Tymczasem w średnim rondlu umieścić 2 łyżki wody; posypać żelatynę wodą.
Odstawić na 1 minutę, aby zmiękczyć. W misie robota kuchennego z metalowym ostrzem lub blenderem umieść truskawki. Okładka; proces do gładkiej.
Dodać do zmiękczonej żelatyny; dobrze wymieszać. Gotować na średnim ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Przykryć; przechowywać w lodówce, aż mieszanina jest lekko zagęszczony, o 1 1/2 godziny.
W dużej misce ubij śmietanę do ubijania i cukier puder, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w mieszaninie truskawkowej. Łyżka nad schłodzoną podstawą brownie. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny. Tuż przed podaniem udekoruj torte czekoladowymi lokami, straberries i liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.