Truskawkowy Krem Ser Cobbler
Truskawkowy krem serowy Cobbler jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Mieszanka cukru, soli, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Placek rabarbarowo-truskawkowy z kremem pomarańczowym, Red Velvet Berry Cobbler with Cream Cheese Ice Cream, oraz Placek Brzoskwiniowy Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Wlać roztopione masło na dno szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Wymieszać mleko, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól razem w małej misce; wlać masło do naczynia do pieczenia. Ułóż połówki truskawek w warstwie do naczynia do pieczenia. Truskawki ułożyć kawałkami twarogu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż top będzie złoty kolor i brzegi są bulgotanie, 30 do 45 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.