Truskawkowy krem serowy Cobbler jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Mieszanka cukru, soli, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Placek rabarbarowo-truskawkowy z kremem pomarańczowym, Red Velvet Berry Cobbler with Cream Cheese Ice Cream, oraz Placek Brzoskwiniowy Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wlać roztopione masło na dno szklanego naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Wymieszać mleko, mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól razem w małej misce; wlać masło do naczynia do pieczenia. Ułóż połówki truskawek w warstwie do naczynia do pieczenia. Truskawki ułożyć kawałkami twarogu.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.