Truskawkowy Krem Angel Cake

Truskawkowy Krem Angel Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać truskawkowy krem Angel Cake spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 274 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka angel food Cake mix, woda, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Truskawkowy Anioł Jedzenie Ciasto Lody, Truskawkowy Krem Angel Food Cake, oraz Ciasteczka i śmietana Truskawkowe Ciastko z tostami Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto i zimną wodę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
3
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie są lepkie. Nie pod piec. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W średniej misce ubij śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż glazurę truskawkową na bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
TruskawkiTruskawki
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Na talerzu serwowania, umieścić ciasto z rumiane stronie w dół. Wierzch i boki ciasta z mieszanką kremu truskawkowego. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
KremKrem
7
W małej misce, wymieszać truskawki i cukier; przechowywać w lodówce aż do porcji. Łyżka około 1/4 szklanki posiekanej mieszanki truskawek na każdej porcji. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn