Truskawkowy Krem Angel Cake

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać truskawkowy krem Angel Cake spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 274 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka angel food Cake mix, woda, truskawki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Truskawkowy Anioł Jedzenie Ciasto Lody, Truskawkowy Krem Angel Food Cake, oraz Ciasteczka i śmietana Truskawkowe Ciastko z tostami Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto i zimną wodę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.)
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie są lepkie. Nie pod piec. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin.
W średniej misce ubij śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż glazurę truskawkową na bitą śmietanę.
Na talerzu serwowania, umieścić ciasto z rumiane stronie w dół. Wierzch i boki ciasta z mieszanką kremu truskawkowego. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut przed podaniem.
W małej misce, wymieszać truskawki i cukier; przechowywać w lodówce aż do porcji. Łyżka około 1/4 szklanki posiekanej mieszanki truskawek na każdej porcji. Przechowywać w lodówce.