Truskawkowy Drobiazg
Truskawkowy drobiazg może być tylko deserem, którego szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 389 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Mieszanka slivered migdały, betty mix ciasto, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 48 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Truskawkowy Drobiazg, Truskawkowy Drobiazg, oraz Truskawkowy Drobiazg dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Całkowicie schłodzić na patelni, około 1 godziny.
Podczas gdy ciasto jest chłodzenie, w dużej misce, ubić budyń mieszanki do mleka z trzepaczką o 2 protokół lub do mieszania.
Pokroić lub rozerwać ciasto na 1-calowe kawałki. W 3 1/2-quart szklanej misce drobiazg, ułóż połowę kawałków, kawałki do cięcia, aby dopasować kształt miski.
Połowę rozmrożonych truskawek (z syropem) polać tortem; rozłożyć 2 szklanki budyniu.
Ułóż pozostałe kawałki ciasta na budyniu i wokół krawędzi miski. Na wierzch dodać pozostałe truskawki i budyń. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia.
Rozłóż ubitą polewę na wierzchu ciasta.
Posypać migdałami. Przechowywać w lodówce do 12 godzin.