Truskawkowy Drobiazg

Truskawkowy Drobiazg
Truskawkowy drobiazg może być tylko deserem, którego szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 389 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Mieszanka slivered migdały, betty mix ciasto, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 48 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Truskawkowy Drobiazg, Truskawkowy Drobiazg, oraz Truskawkowy Drobiazg dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Całkowicie schłodzić na patelni, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
2
Podczas gdy ciasto jest chłodzenie, w dużej misce, ubić budyń mieszanki do mleka z trzepaczką o 2 protokół lub do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić lub rozerwać ciasto na 1-calowe kawałki. W 3 1/2-quart szklanej misce drobiazg, ułóż połowę kawałków, kawałki do cięcia, aby dopasować kształt miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Połowę rozmrożonych truskawek (z syropem) polać tortem; rozłożyć 2 szklanki budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
SyropSyrop
5
Ułóż pozostałe kawałki ciasta na budyniu i wokół krawędzi miski. Na wierzch dodać pozostałe truskawki i budyń. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Rozłóż ubitą polewę na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posypać migdałami. Przechowywać w lodówce do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 48 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn