Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg

Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg
Truskawkowo-rabarbarowy drobiazg może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, truskawki, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg, Truskawkowy Drobiazg Rabarbarowy, oraz Truskawkowo-Rabarbarowy Drobiazg.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasto wymieszać zgodnie z zaleceniami na polu na jeden 9-calowy bochenek lub dwa 8-calowe bochenki, przy użyciu wody i jaj. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj rabarbar, cukier i sok pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu; gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rabarbar stanie się miękki i mieszanina zacznie lekko zagęszczać. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia. Wymieszać pokrojone truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
4
Podczas gdy mieszanina rabarbaru chłodzi się, w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj mieszankę budyniową i mleko. Gotować na średnim ogniu 6 do 7 minut, stale mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Chłodne 15 minut. Naciśnij folię bezpośrednio na pudding, aby zapobiec tworzeniu się twardej warstwy na wierzchu. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Cut Funt ciasto poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
6
Marmoladę rozłożyć na dolną połowę. Góra z górną połową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
7
Pokroić w 18 plastrów.
8
Umieść 9 plastrów na dnie 2 1/2-do 3-quart trifle lub miski do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Łyżka pół mieszanki rabarbaru na ciasto; top z połową budyniu. Powtórz warstwy z pozostałym ciastem, mieszaniną rabarbaru i budyniem. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
10
Ułóż całe truskawki na drobiazgu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
11
Dekoruj skórką pomarańczową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn