Truskawkowo-Pomarańczowy Dip Owocowy

Truskawkowo-Pomarańczowy Dip Owocowy
Truskawkowo-pomarańczowy Dip owocowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka truskawek, owoców, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Margarita Dip Owocowy, Zdrowszy Czekoladowy Dip Owocowy, oraz Truskawkowy Dip Owocowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, beat twarożek, cukier puder i skórka pomarańczowa z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Podawać z różnymi owocami. Przykryć i schłodzić Pozostałe dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MieszaneOwoce Mieszane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn