Truskawkowo-Pomarańczowy Dip Owocowy

Truskawkowo-Pomarańczowy Dip Owocowy
Truskawkowo-pomarańczowy Dip owocowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka truskawek, owoców, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Margarita Dip Owocowy, Zdrowszy Czekoladowy Dip Owocowy, oraz Truskawkowy Dip Owocowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, beat twarożek, cukier puder i skórka pomarańczowa z mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszać z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
TruskawkiTruskawki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać z różnymi owocami. Przykryć i schłodzić Pozostałe dip.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MieszaneOwoce Mieszane
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn