Truskawkowo-Owocowy Rzut Z Mąką Kukurydzianą
Truskawka-owoce wrzucić z mąki kukurydzianej Shortcakes może być tylko przystawka szukasz. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ananasa, truskawki, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Świeże Truskawkowe Placki Kukurydziane, Świeże Truskawkowe Placki Kukurydziane, oraz Migdałowo-kukurydziane ciastka Truskawkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników; pozostaw mieszaninę na 15 minut, delikatnie mieszając po 7 minutach.
Ubij śmietanę do ubijania i 1 łyżeczkę. cukier na średniej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania miękkich pików. Zużyć natychmiast lub przykryć i schłodzić do 2 godzin.
Umieścić ciepłe bułeczki kukurydziane na talerzach deserowych, a mieszankę truskawek łyżką na ciastkach.
Podawać natychmiast z bitą śmietaną. Lub, w razie potrzeby, podzielić ciastka i umieścić jedną połowę na każdym talerzu deserowym. Łyżka mieszanki truskawkowej na połówkach ciastek; wierzch z bitą śmietaną i pozostałymi połówkami ciastek.